Beszámolók

Élménybeszámolók

Wizz Air Hungary

A gép oda úton késett 80 percet, a vissza úton pedig 60 percet. A pilóta és a személyzet remek munkát végzett.

szabomary21

Lufthansa

Frankfurt es San Francisco kozott utaztam. Tenyleg minden zokkeno mentesen ment es a kiszolgalas is pazar volt. Lestek minden kivansagomat.

Telbal

SWISS

Kellemetlen élmény volt, hogy Zürichben a bőrönd kiadáskor tapasztaltam, hogy teljesen összetörték a bőröndöm tetejét. Ez vagy Budapesten vagy Zürichben történt.

Filipsz

Wizz Air Hungary

Nagyon pozitív volt, hogy rugalmas, de alapos volt a személyzet.
Volt szabad hely a vészkijárat sorában, és elég magasak vagyunk, így a lábtérért cserébe vállaltuk az esetleges "vészkilyárat" üzemeltetését.
Lehet, hogy praktikum volt részükről, mi figyelmességnek éltük meg, és nem utolsó sorban elfért a lábunk! :)

Kobidorci

RyanAir

Minden rendben ment.

joszttakacsnora

SWISS

Nem tudtam átállítani az utazás időpontját. 2017 októberében utaztam a Swiss Air-el, Los Angeles-be. A légikísérők maximálisan megtettek mindent az utasok kényelme érdekében. Finomak voltak az ételek. Az italok sokfélék. Az ülésben a hosszú út ellenére elég kényelmesen el lehetett üldögélni. Máskor is nagy örömmel utaznék a Swiww Air légitársasággal.

bandrah

RyanAir

A gép nagyon kicsi késéssel indult, de így is 15 perccel hamarabb érkezett Budapestre. Az utazás kényelmes volt, jól esett, hogy magyarul is elmondták az információkat. Két kicsi gyerekkel (4 és 3 évesek) utaztunk nagyon kellemesen.

thuroczye

RyanAir

Az ár/érték arány tulajdonképpen rendben van, azt azonban felháborítónak tartom, hogy ha nem fizetünk a helyválasztásért, direkt szanaszét adja az együtt utazók helyét a rendszer.

Ágnes

Emirates

kényelmes, jó kiszolgálás, figyelmes személyzet

szilona

Wizz Air Hungary

Sajnos a kézipoggyászok nem fértek el az ülések feletti tárhelyen. Az üléstér szűkös. A személyzet udvarias és kedves.

szoerzsi

Wizz Air Hungary

A születésnapomon mentünk, már maga az nagyon jó volt. A fedélzeti személyzet barátnőm segítségével megköszöntött, mely során könnyekig hatódtam. Köszönöm! :)

Mártonné Julcsi

Wizz Air Hungary

A repülőút fantasztikus élmény volt.Délutáni járatunk volt februárban,mivel hamar sötétedett,csodálatos látvány volt az alattunk elterülő ezernyi-milliónyi csillogó fény.A kényelmes székekben ülve észre sem vettük,hogy milyen gyorsan repül az idő és a gép.Köszönjük WIZZ AIR!

kerce63

SWISS

Kellemes meglepetésre mellettem ült egy idős úr, akivel sok közös témánk volt. Elsosorban úti élményeket, de sok történelmi ismeretet is cseréltünk. Mindketten érdeklődünk a magyarok eredete, őstörténete iránt .

Fonyo Ildiko

KLM

A Budapest-Amszterdam-Southampton odaúton az amszterdami járatra Budapesten nem adtak ülőhelyet sem nekem, sem a férjemnek. A visszaúton (Southampton-Amszterdam-Budapest) a férjem igen, én egyik repülőre sem kaptam ülőhelyet. A karácsony előtti és a karácsony utáni izgalmakhoz az már nem hiányzott , hogy attól kellett félnem, esetleg mindketten,...
Tovább »

duzsgabi

A Budapest-Amszterdam-Southampton odaúton az amszterdami járatra Budapesten nem adtak ülőhelyet sem nekem, sem a férjemnek. A visszaúton (Southampton-Amszterdam-Budapest) a férjem igen, én egyik repülőre sem kaptam ülőhelyet. A karácsony előtti és a karácsony utáni izgalmakhoz az már nem hiányzott , hogy attól kellett félnem, esetleg mindketten, vagy én egyedül lemaradok a gépről. Nagyon valószínű, hogy az Önök irodáját többé nem terhelem a repülőjegy-vásárlásommal!


duzsgabi

Finnair

Utaster elkepesztoen tiszta,igenyes. Legiutaskiserok mindenben keszseggel segitenek,mosolyognak orom rajuk nezni

ForsmanAnnsofie

KLM

Minden flottul ment! Teljesen elégedettek voltunk!

FBMelu

Wizz Air Hungary

Londonba menet késett a gép, de ezt leszámítva minden rendben volt! Köszönöm!

arosnegizus@citromail.hu

Wizz Air Hungary

Összességében jó volt a repülés, kissé késéssel de elértük célunkat. A késői indulási időpontok nem voltak éppen a legmegfelelőbbek a gyerekek miatt.

67Gyongyver

Aegean Air

A légitársaság gépei tiszták és kényelmesek. A személyzet rendkívülien csínos udvarias segítőkész. Az ellátás turista osztályon kiemelkedő.

Kristof

RyanAir

Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve a fapados utazási szokások és szolgáltatások szinvonalához képest.


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!