Beszámolók

Élménybeszámolók

RyanAir

Az ár/érték arány tulajdonképpen rendben van, azt azonban felháborítónak tartom, hogy ha nem fizetünk a helyválasztásért, direkt szanaszét adja az együtt utazók helyét a rendszer.

Ágnes

Emirates

kényelmes, jó kiszolgálás, figyelmes személyzet

szilona

Wizz Air Hungary

Sajnos a kézipoggyászok nem fértek el az ülések feletti tárhelyen. Az üléstér szűkös. A személyzet udvarias és kedves.

szoerzsi

Wizz Air Hungary

A születésnapomon mentünk, már maga az nagyon jó volt. A fedélzeti személyzet barátnőm segítségével megköszöntött, mely során könnyekig hatódtam. Köszönöm! :)

Mártonné Julcsi

Wizz Air Hungary

A repülőút fantasztikus élmény volt.Délutáni járatunk volt februárban,mivel hamar sötétedett,csodálatos látvány volt az alattunk elterülő ezernyi-milliónyi csillogó fény.A kényelmes székekben ülve észre sem vettük,hogy milyen gyorsan repül az idő és a gép.Köszönjük WIZZ AIR!

kerce63

SWISS

Kellemes meglepetésre mellettem ült egy idős úr, akivel sok közös témánk volt. Elsosorban úti élményeket, de sok történelmi ismeretet is cseréltünk. Mindketten érdeklődünk a magyarok eredete, őstörténete iránt .

Fonyo Ildiko

KLM

A Budapest-Amszterdam-Southampton odaúton az amszterdami járatra Budapesten nem adtak ülőhelyet sem nekem, sem a férjemnek. A visszaúton (Southampton-Amszterdam-Budapest) a férjem igen, én egyik repülőre sem kaptam ülőhelyet. A karácsony előtti és a karácsony utáni izgalmakhoz az már nem hiányzott , hogy attól kellett félnem, esetleg mindketten,...
Tovább »

duzsgabi

A Budapest-Amszterdam-Southampton odaúton az amszterdami járatra Budapesten nem adtak ülőhelyet sem nekem, sem a férjemnek. A visszaúton (Southampton-Amszterdam-Budapest) a férjem igen, én egyik repülőre sem kaptam ülőhelyet. A karácsony előtti és a karácsony utáni izgalmakhoz az már nem hiányzott , hogy attól kellett félnem, esetleg mindketten, vagy én egyedül lemaradok a gépről. Nagyon valószínű, hogy az Önök irodáját többé nem terhelem a repülőjegy-vásárlásommal!


duzsgabi

Finnair

Utaster elkepesztoen tiszta,igenyes. Legiutaskiserok mindenben keszseggel segitenek,mosolyognak orom rajuk nezni

ForsmanAnnsofie

KLM

Minden flottul ment! Teljesen elégedettek voltunk!

FBMelu

Wizz Air Hungary

Londonba menet késett a gép, de ezt leszámítva minden rendben volt! Köszönöm!

arosnegizus@citromail.hu

Wizz Air Hungary

Összességében jó volt a repülés, kissé késéssel de elértük célunkat. A késői indulási időpontok nem voltak éppen a legmegfelelőbbek a gyerekek miatt.

67Gyongyver

Aegean Air

A légitársaság gépei tiszták és kényelmesek. A személyzet rendkívülien csínos udvarias segítőkész. Az ellátás turista osztályon kiemelkedő.

Kristof

RyanAir

Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve a fapados utazási szokások és szolgáltatások szinvonalához képest.

SWISS

A légiutaskísérők profik kedvesek voltak. Johannesburgból Svájc felé egy ittas utas kezdett hangoskodni háborogni de olyan villámgyorsan ott voltak körülötte kedvesen de határozottan lenyugtatták egyikük tovább vele maradt és végig különösen figyeltek rá így csak az ittas utas körül volt érezhető egy kis időre a feszültség de ott...
Tovább »

gykovacs

A légiutaskísérők profik kedvesek voltak. Johannesburgból Svájc felé egy ittas utas kezdett hangoskodni háborogni de olyan villámgyorsan ott voltak körülötte kedvesen de határozottan lenyugtatták egyikük tovább vele maradt és végig különösen figyeltek rá így csak az ittas utas körül volt érezhető egy kis időre a feszültség de ott is megnyugtató volt a jelenlétük gyors reagálásuk ez manapság igen fontos amikor a sok terrorista cselekmény miatt sajnos mindenki még jobban tart mindentől


gykovacs

SWISS

Nagyon kedvesek voltak a légiutaskísérők és úton johannesburgból Svájc felè nagyon tökéletesen diszkréten de mégis határozottan kezelték a hangoskodó ittas utast miután beszélgettek vele megnyugodott és különösen figyeltek rá így még ilyen hosszú úton sem okozott kellemetlen perceket a továbbiakban

gykovacs

Emirates

Minden rendben volt.

nemela62

Wizz Air Hungary

Ciprusra indultunk. Nyaralni. Ugyanazzal a bőrönddel amelyikkel már vagy 600×repültem,ugyanezzel a légitársasággal. Elég jól indult minden. Még nem el érkeztünk a beszálláshoz,ahol 2 cm miatt büntetést kellett kifizetnem. Holott PriorityBoardingom is volt,és kifizettem egy drága jegyet,és mivel az egyik barátnőnk lemaradt és le kellett...
Tovább »

Mágia

Ciprusra indultunk. Nyaralni. Ugyanazzal a bőrönddel amelyikkel már vagy 600×repültem,ugyanezzel a légitársasággal. Elég jól indult minden. Még nem el érkeztünk a beszálláshoz,ahol 2 cm miatt büntetést kellett kifizetnem. Holott PriorityBoardingom is volt,és kifizettem egy drága jegyet,és mivel az egyik barátnőnk lemaradt és le kellett mondanunk a jegyét még a WDC-t is törölték! Köszönjük mégegyszer!!! Reméljük egyszer még lesz saját magyar légitátsaságunk !


Mágia

Czech Airlines

Ilyen rövid távon (Budapest-Prága) nem kell ennél több. Minden rendben volt.

Márti

RyanAir

Rómába utaztunk egy brutál hideg pénteki napon. A menetrend tökéletes. A crew rendesek voltak. A csomagjainkat legalább nem mérték le. Ár értékben teljesen megfelelő!

Grétikaaaa

Wizz Air Hungary

Életemben először repültem és nagyon féltem előtte, de nagyon élveztem. Rettentően kedvesek voltak a személyzet tagjai, az étel és ital választék is színvonalas volt, bár több ételallergiásoknak is fogyasztható ételek lehetne. Az elindulásnál késtünk egy kicsit, de nagyon pontosan odaértünk és haza még hamarabb is.

kovacsreka


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!