Beszámolók

Élménybeszámolók

Wizz Air Hungary

Gyors repjegyvásárlás, egyértelmű válaszlevelekkel. Kiváló ár-érték arány. A légitársaság telefonos ügyfélszolgálata minden kérdésemre válaszolt. Így egyszerűbb a külföldön élő családtagok meglátogatása.

Adambig

Wizz Air Hungary

Brüsszeli retúrjegy, mindkét út a Wizz-zel. Semmilyen fennakadás nem volt, a visszaúton kicsit késve indultunk, de behoztuk menet közben a késést. Azt kaptuk amire számítottunk, amiért fizettünk, teljesen meg voltam elégedve.

gregeszti

Norwegian Air Shuttle

Abszolút megbízható figyelmes kiszolgálás és technika, szinte csalódásmentes partner több alkalommal.

Misif

Wizz Air Hungary

Jó ár-értékarány, a fedélzeti szolgáltatások színvonala megfelelő.

gy

Wizz Air Hungary

Kényelmes és megbízható, főleg más fapados légitársaságok tekintetében. Hosszabb utazás során is megbízható partner. Örömmel utazunk velük a jövőben is. Köszönjük.

szerzso

Wizz Air Hungary

Jó ár-értékarány, fedélzeti szolgáltatások színvonala megfelelő.

gy

Wizz Air Hungary

A Wizz Air gépei modernebbek, az ülések kényelmesebbek a Ryanairénél, így az utazás összességében kellemesebb volt. A személyzet is nagyon kedves, mert miután a reptéri biztonsági ellenőrzésnél ott felejtettem a mobiltelefonomat az egyik szürke dobozban, a gépen szolgálatot teljesítő stewardess hasznos tanácsot tudott adni azzal kapcsolatban,...
Tovább »

Viola6161

A Wizz Air gépei modernebbek, az ülések kényelmesebbek a Ryanairénél, így az utazás összességében kellemesebb volt. A személyzet is nagyon kedves, mert miután a reptéri biztonsági ellenőrzésnél ott felejtettem a mobiltelefonomat az egyik szürke dobozban, a gépen szolgálatot teljesítő stewardess hasznos tanácsot tudott adni azzal kapcsolatban, hogy ilyenkor mi a teendő. Megfogadtam amit mondott, végül meglett a mobilom, amit visszafelé jövet a reptéren újra a birtokomba vehettem. :-))


Viola6161

Eurowings

Kellemes utazás, kedvező kondíciók, pontos indulás és érkezés.

ina

Wizz Air Hungary

Pontos volt az indulás,érkezés.A kapitány nagyon jól tette le a gépet.

Pné Éva

Wizz Air Hungary

Első utazásunk felejthetetlen élmény volt. Ablak mellett ültünk, gyönyörű képeket készítettünk. Érdemes volt elsőbbségi beszállással menni, kevesebb volt a sorban állás. Már keressük a következő repülős úti célt.

Beatrix

RyanAir

Tudom, hogy ez csak egy fapados út volt, de időben foglva; ár-érték arányban, kommunikációban, ellátásban, azt kell mondjam, le a kalappal előttük. Tudom, hogy változások jönnek, de jövő tavasszal is velük utazom majd, remélem akkor sem fogok csalódni.

gyuror

Wizz Air Hungary

Budapest-Glasgow járattal utaztam, a viharos időjárás ellenére biztonságban éreztem magam. Én nagyon elégedett voltam, mind a két repülés alkalmával. Újra ezt a légitársaságot választanám a következő útjaimra.

szerencseasszonya777@gmail.com

Wizz Air Hungary

A hajnali, Barcelonába tartó járat legalább 20 perces késéssel tudott csak elindulni Ferihegyről. Ezután meglepve, de egyúttal örömmel értesültem a gépen arról, hogy a menetidő a kiadott menetrendhez képest egy órval kevesebb lesz. Ezt sikerült is tartani, s végül egy kellemes utazás után, a kiadott érkezési időpont előtt kb. 20 perccel landoltunk a katalán fővárosban. Soha rosszabbat!

posfai.gyula@gmail.com

Wizz Air Hungary

Menetrend pontos volt.
Kiszolgálás tökéletes..
Csomagokkal se volt baj..
Egyedül : a hosszú úton jó
lett volna egy film..
Egyiptom közelebb van igaz ,azon
az úton oda-vissza is vetitettek..
így az sokkal rövidebbnek tünt ,
s nem csak 1 órával..

Wizz Air Hungary

Minden tökéletes volt..
Landolás, kiszolgálás..
Menetrend szerint mentünk ,jöttünk.
Fizetős áruk a gépen..ár/ értékarányban
Jövőre is velük megyünk..remélem !)

Wizz Air Hungary

Jó volt érezni, hogy profik kezében vagyunk. A sok utas kezelése gördülékenyen zajlott. A csomagok elhelyezésénél a kisebb súrlódásokat a stewardess
határozottan, gyorsan elrendezte.

Judit

Wizz Air Hungary

Megvoltam elégedve a repülés során tapasztalt színvonalas kiszolgálással, illetve a légi kísérők felkészültségével és modorával. Nyeremény utazáson vettem részt testvéremmel, így eleve bármilyen kellemetlenség bagatell problémának tűnt.

LBandi90

Wizz Air Hungary

A légiutaskísérők viccelődtek a visszaúton. Mindig nagyon komolyak szoktak lenni, ezért nem is tudtam hova tenni ezt, de mindenképpen pozitívum. Kicsit enyhített a repülés miatti félelmemen.

Henri

Qatar Airways

Hong Kongba repültem először Qatar Airways-szel, előtte zömében Emirates-szel repültem. A személyzet nagyon kedves a fedélzeti és a repülőtéri szolgáltatások nagyon jók voltak. Teljesen meglepő módon a visszafelé úton Dohában leszállva nem volt biztonsági ellenőrzés. Az ülések meglepően kényelmesek voltak a hosszú úton is egészen élvezhető.

Pálvölgyi János

Air Cairo

2017-ben többször utaztunk az air Cairo légitársasággal,soha semmilyen probléma nem volt,de a 2017.08.16-án Sharm El Sheikh-Bp járat kritikán aluli volt.A beszállást a gépbe fél órával korábban kezdték, a büféből -ami elég messze volt -futottunk,gyerekkel.A gépen felszolgált meleg étel FAGYOS volt,igaz szó nélkül kicserélték.Érkezés...
Tovább »

toth.gyula@parisat.hu

2017-ben többször utaztunk az air Cairo légitársasággal,soha semmilyen probléma nem volt,de a 2017.08.16-án Sharm El Sheikh-Bp járat kritikán aluli volt.A beszállást a gépbe fél órával korábban kezdték, a büféből -ami elég messze volt -futottunk,gyerekkel.A gépen felszolgált meleg étel FAGYOS volt,igaz szó nélkül kicserélték.Érkezés után -éjjel- 40 perccel kezdték a bőröndöket a futószalagra tenni.Ha hangosbemondón közlik,hogy gond van, türelmesebben vártunk volna.


toth.gyula@parisat.hu


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!