Beszámolók

Élménybeszámolók

Lufthansa

A Lufthansa gép és szolgáltatások kitűnőek voltak, de a visszafelé úton az AirDolomit (Lufthansa csoport tag) járata késett, így rohannom kellett Frankfurtban a csatlakozáshoz (pedig menetrend szerint 70 perc lett volna az átszállásra) a feladott csomagom lekéste a csatlakozást, így télikabát nélkül érkeztem Budapestre. Pozitívum, hogy...
Tovább »

Pálvölgyi János

A Lufthansa gép és szolgáltatások kitűnőek voltak, de a visszafelé úton az AirDolomit (Lufthansa csoport tag) járata késett, így rohannom kellett Frankfurtban a csatlakozáshoz (pedig menetrend szerint 70 perc lett volna az átszállásra) a feladott csomagom lekéste a csatlakozást, így télikabát nélkül érkeztem Budapestre. Pozitívum, hogy vasárnap délután házhoz szállították a csomagomat Budapesttől 200 km-re.


Pálvölgyi János

RyanAir

Az odaúton minden rendben ment, a visszaúton késett a gépünk 1 órát. Szerettem volna visszafele enni valamit, de mire a személyzet odaért hozzám szinte minden szendvics elfogyott, így maradt a leves...:( éhes maradtam a 3,5 órás repülőúton...

Evetke

Wizz Air Hungary

Idén édesanyám nyert egy nyereményjátékkal egy londoni utazást két főre. Szeptember 8-án bátyámmal együtt repültünk ki. Nekem ez volt a legelső repülőút, nagyon izgatott voltam. Számomra minden, de minden nagyszerű élmény volt, majd kiugrottam a bőrömből amikor felszálltunk. A személyzet nagyon segítőkész és a pilóták is nagyon...
Tovább »

Lilith

Idén édesanyám nyert egy nyereményjátékkal egy londoni utazást két főre. Szeptember 8-án bátyámmal együtt repültünk ki. Nekem ez volt a legelső repülőút, nagyon izgatott voltam. Számomra minden, de minden nagyszerű élmény volt, majd kiugrottam a bőrömből amikor felszálltunk. A személyzet nagyon segítőkész és a pilóták is nagyon jók voltak, szerencsére nem volt semmi gond. Ez egy örök és egyben gyönyörű emlék, és ezért a lehetőségért nagyon hálás vagyok a szüleimnek.


Lilith

SWISS

Idén többször is utaztam a Swiss-sel, legutóbb Decemberben. Rosszat nem mondhatok rájuk, kedvesek, pontosak - vagy ha nem, akkor a panaszkezelésben verhetetlenek.
Nagyon szeretek velük utazni, fantasztikusak az új gépeik. Egyszerűen imádom!

Rudy

Wizz Air Hungary

A repüléssel és a kapott szolgáltatással meg voltam elégedve- indulás és az érkezés is a menetrendnek megfelelően történt..a légi személyzet udvarias volt..
A felszolgált üdítő és csokoládé valóban jól esett.

ilona.macsai

Wizz Air Hungary

Hannoverbe indultunk a párommal. Rendben volt minden a felszállásig. Felszállás közben erős kellemetlen szag került be az utastérbe. Meghibásodott a klimaberendezés. Előfordul. Többször repülünk több légitársasággal így nem idegeskedtünk. Előfordul. Visszatértünk Budapestre. Mire földet értünk, már várt a másik repülőgép. Átszálltunk...
Tovább »

Bolli

Hannoverbe indultunk a párommal. Rendben volt minden a felszállásig. Felszállás közben erős kellemetlen szag került be az utastérbe. Meghibásodott a klimaberendezés. Előfordul. Többször repülünk több légitársasággal így nem idegeskedtünk. Előfordul. Visszatértünk Budapestre. Mire földet értünk, már várt a másik repülőgép. Átszálltunk és tényleg csak annyi időt használtak el amennyi a helyzet megoldásához szükségeltetett. Nagyon gyorsan, kedvesen és legfőképp mindenki számára megnyugtató hozzáállással kezelte a Wizz Air személyzete a helyzetet. Látszólag minden utas egy kis kalandként élte meg a helyzetet, tudván azt hogy egy ilyen helyzet megfelelő kezelése nagyon kemény munkát igényel a személyzet részéről. Többször utaztunk már a Wizz Air légitársasággal, mindig nagyon szimpatikus volt aza környezet, hozzáállás melyet utasként tapasztaltunk. Ez az eset csak megerősített abban, hogy egy igazi szakembergárda áll ez mögött, ahol mindenki biztonságban érezheti magát, átengedve magát az igazi utazás élményének!
Köszönjük!


Bolli

Wizz Air Hungary

A 2017-es évben kétszer is repültem a Wizzair légitársasággal és megvagyok elégedve.A személyzet,úgy a reptéri,mint a fedélzeti légikísérők nagyon készségesek,kedvesek,udvariasak.Legközelebb is őket választom.Sok sikert kívánok nekik.

Oltyán Erzsébet

RyanAir

Az utazás összességében probléma mentes volt. Elsőbbségi beszállást választottam. Az jelentette az egyedüli gondot, hogy nehéz volt megkülönböztetni az elsőbbségi sort. Erre nem volt megfelelő a kommunikáció.

ildancs

Wizz Air Hungary

Albániába repültem október végén. A visszaút kicsit zűrösre sikerült, késve indultunk, mindenki türelmetlen volt. Tömve volt a repülő, hatalmas volt a zaj. Eddig ez volt a legkellemetlenebb utazásom.

Pallagi Györgyné

Wizz Air Hungary

Életemben először utaztam repülőn, a fel és leszállás volt érdekes, no meg persze a kilátás (ablak mellé sikerült jegyet venni), a személyzet kedves volt, elmondtak minden fontos tudnivalót. A becsekkolás itthon viszonylag gyors volt, de visszafelé Máltán már jócskán elcsúszott, majdnem háromnegyed órával később indultunk hazafelé...
Tovább »

smaszi

Életemben először utaztam repülőn, a fel és leszállás volt érdekes, no meg persze a kilátás (ablak mellé sikerült jegyet venni), a személyzet kedves volt, elmondtak minden fontos tudnivalót. A becsekkolás itthon viszonylag gyors volt, de visszafelé Máltán már jócskán elcsúszott, majdnem háromnegyed órával később indultunk hazafelé a kiírt indulási időnél. Mindent egybevetve kellemes, új élménnyel gazdagodtam.


smaszi

RyanAir

kellemes, probléma mentes út.

zcsilla

Air Canada

Kissé szűkös ülések rég üzemben lévő gép kissé idejétmúlt fedélzet,de biztonságos volt

Imicia

British Airways

Sokadik repülőutam volt az októberi, sajnos egy nő mellettem majdnem meghalt, hát ez elég sokkoló volt a tíz órás repülőút folyamán bár az utaskísérők mindent megtettek amit lehetett!

Majerildi

RyanAir

Párizsba utaztam a Ryanair hajnali járatával, mely meglehetősen pozitív élmény volt. A kora reggeli indulás ellenére a személyzet nagyon kedves, mosolygós volt, a morcos, koránkelést nem kedvelő utasokat is prímán kezelték. Kényelmesen elfért mindenki, a csomagokkal sem volt egyetlen probléma sem. Ráadásul, a gép a megadott időpontnál...
Tovább »

missme

Párizsba utaztam a Ryanair hajnali járatával, mely meglehetősen pozitív élmény volt. A kora reggeli indulás ellenére a személyzet nagyon kedves, mosolygós volt, a morcos, koránkelést nem kedvelő utasokat is prímán kezelték. Kényelmesen elfért mindenki, a csomagokkal sem volt egyetlen probléma sem. Ráadásul, a gép a megadott időpontnál korábban is szállt le Párizsban, amelynek köszönhetően egy korábbi transzfer buszt is elértünk, így gyorsabban megérkeztünk a városba is. Így összességében minden rendben volt a szolgáltatással, nem volt semmi negatív tapasztalatom. :)


missme

Wizz Air Hungary

Idén márciusban, életemben először lehetőségem nyílt, hogy repülőgépen utazhassak. Előtte nagyon izgultam, mert félek a magasságtól, de mikor már elég magasan voltunk kinéztem az ablakon, az felejthetetlen élmény volt. Az út során egy párszor előfordult, hogy a gép kisebb légörvényekbe került, de erről a személyzet megfelelően,...
Tovább »

M. Andrea

Idén márciusban, életemben először lehetőségem nyílt, hogy repülőgépen utazhassak. Előtte nagyon izgultam, mert félek a magasságtól, de mikor már elég magasan voltunk kinéztem az ablakon, az felejthetetlen élmény volt. Az út során egy párszor előfordult, hogy a gép kisebb légörvényekbe került, de erről a személyzet megfelelően, szakszerűen tájékoztatott bennünket. A kapitány, aki történetesen egy hölgy volt, nagyon ügyes volt és az út során elmondta nekünk, hogy milyen magasan repülünk és éppen hol járunk. A személyzet nagyon kedves és udvarias volt. Hatalmas élmény volt, mindennel elégedett voltam, és remélem lesz még lehetőségem repülni. :)


M. Andrea

RyanAir

Nagy várakozás és izgalom övezte ezt az utamat, hiszen ekkor történt életem első repülése. A teljes utazásom pozitív élményekkel telve töltöttem. Mindenki nagyon kedves volt és habár azt hittem hogy a ködös idő miatt nem fogom látni milyen ilyen magasról a kilátás kis földgolyónkra, kivirult az ég és olyan csodálatos látvány tárult...
Tovább »

Tigriske13

Nagy várakozás és izgalom övezte ezt az utamat, hiszen ekkor történt életem első repülése. A teljes utazásom pozitív élményekkel telve töltöttem. Mindenki nagyon kedves volt és habár azt hittem hogy a ködös idő miatt nem fogom látni milyen ilyen magasról a kilátás kis földgolyónkra, kivirult az ég és olyan csodálatos látvány tárult elém mint még soha! Remélem máskor is hasonló hangulattal teli repülés vár rám!


Tigriske13

Wizz Air Hungary

Nyerő vagy, s ezt hinned is kell!
Így történt a mastercard-os nyereményutazásom idén Cannesba, a filmfesztiválra. (Wizz Air - igaz a VIP loung-ból indultunk, tehát sehol egy igazi fapad,....miközben az is jöhet, jöhetne.Nizza - reptér, majd Cannes - Hotel Majestic, ruhápróbák, smink- és frizurakészítés, mint a sztároknak, majd vörös...
Tovább »

beva

Nyerő vagy, s ezt hinned is kell!
Így történt a mastercard-os nyereményutazásom idén Cannesba, a filmfesztiválra. (Wizz Air - igaz a VIP loung-ból indultunk, tehát sehol egy igazi fapad,....miközben az is jöhet, jöhetne.Nizza - reptér, majd Cannes - Hotel Majestic, ruhápróbák, smink- és frizurakészítés, mint a sztároknak, majd vörös szőnyeges vonulás és a magyar versenyfilm, a Jupiter holdja megtekintése.... 3 nap luxus ott, ahol újságíróként már jártam - luxus nélkül.
Az út, ...a minőség persze Te vagy, tőled függ .A repülés? A repülőút is csak jó lehet, ha ott belül jó minden. :) beva


beva

KLM

flight attendants were very nice, they were smiling, did not seemed tired during the whole flight. The aircraft was clean inside and the temperature was also Ok. ( in some aircrafts there is very cold inside during long haul flghts -people easily get cold in them )

caperucita17

Wizz Air Hungary

Az utazás kellemes volt, magyar utasok melle szólt a jegyem így mivel tudtam velük beszélgetni gyorsabban telt az idő.A pilóta nagyon ügyes volt mind a fel es leszállásnál.

Galandi63

Wizz Air Hungary

Évente háromszor-négyszer utazunk és töbnyire wizz air társasággal mindig pontos és megbízható és a kiszolgálás is megfelelő. egy negatívum csupán az, hogy bevezették a fizetős üléseket.

ttoth62


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!