Beszámolók

Élménybeszámolók

Wizz Air Hungary

A légitársaság nagyon jó áru repjegyeket (is) kínál, de amint emelkedik a kereslet, úgy emelkedik az ár is. Ehhez nehéz hozzászokni. Plusz az akciók idejére megemelik az árakat, abból adják a kedvezményt, amit végül ugyanannyiért (vagy drágábban) vehetek meg, mint az akció előtt.

safetycar

Air Canada

egy félre értés miatt nem tudtam átszállni
az Air Canada minden probléma nélkül és áttett a járatára és időbe megérkeztem
és nem fizettetek dj különbözetett

Anyu

Emirates

A gyermekünknek 40 fokos láza volt a fedélzeten és rendkívül segítőkészek voltak. Oda figyeltek ránk az egész úton! Nagyon szuper légitársaság!

Bence

Alitalia

A földi személyzet Rómában végtelenül kedves volt.

KT

RyanAir

Csodálatos élményben volt részünk a repülő út alatt. Borongós időben indultunk,S ahogy szálltunk fel, egyszercsak áttörtünk a szürke felhőrétegen....az összes utas egyszerre felkiáltott,amikor hirtelen a felhők fölött ragyogni kezdett a nap.

Hangya79

Wizz Air Hungary

Gyors,gördülékeny ügyintézés,kézséges stewardes,jó pilóták,tiszta,rendezett gép,nyugodt utazás.

Esztella

Wizz Air Hungary

Harmadik alkalommal utaztunk Barcelonába ezzel a légitársasággal.A korai indulást leszámítva minden a legnagyobb rendben volt.

stonesland

British Airways

Nagyon jók voltak a filmek.Kellemesen utaztam.

Melinda

Wizz Air Hungary

A szolgáltató méltó volt a fapados cégekhez. Már csak a fapad hiányzott.

Mária

Lufthansa

A székek a turistaosztály ellenére kényelmesek voltak, a személyzet kedves volt, kár, hogy a Lufthansa árai az idei évhez képest csaknem kétszeresére nőttek a jövő évi járatokra, így nem valószínű hogy az új évben tudom ismét őket választani.

megazoan

Emirates

Lányommal utaztam,aki kisbabát várt.Nagyon előzékenyek és figyelmesek voltak a légikisérők vele.

sz.icu

Corendon Airlines

Egyedüli kifogásom az volt, hogy legalább vizet felszolgálhattak volna a repülés folyamán. Amúgy a járat pontosan indult, érkezett, az utaskísérők kedvesek voltak. Maga a gép is kényelmes volt.

Enisas

Eurowings

A személyzet nagyon kedves barátságos segítőkész volt.. Már több alkalommal utazta a légitársasággal de a tapasztalataim minden alkalommal pozitívak voltak!

Marcsi

RyanAir

A repülő több mint 1órával később indult el, de szerencsére időben érkezett a késés ellenére. A vissza felé úton ugyan azt a bőröndöt nagynak találták és be kellett tennem a csomag térbe, amely ugyan az volt mint az oda felé úton. A személyzet elég segítő kész volt, ami kellemes meglepetés volt.

Agnes1966

KLM

Kiváló uticel, hosszú út, szomorú visszatérés

ABC

Turkish Airlines

A korábbi évekhez képest alacsonyabb színvonalú ellátást biztosítanak a fedélzeten.

Kárpáti Márta

Aegean Air

Nagyon kedves , gondoskodó személyzet, finom az étel, kedvencünk ez a légitársaság.

Zsuzska

Wizz Air Hungary

Jó, hogy repül a wizz közvetlenül Fuerteventura, Lanzarote szigetekre. Mind a kettö gyönyörü volt! Egyiken leszálltunk másikon fel, jó hogy van a wizzair:-)

dozina

Air China

Évente 2-3 alkalommal ha megyünk kínába, velük megyünk. Nem az ár és nem a szolgáltatás szinvonala miatt, sokkal inkább a közvetlen Budapest - Peking közvetlen járat okán. Igazából rosszat nem tudok róluk mondani. A jegy áráért elvisznek A-ból B-be.

KoWee

Wizz Air Hungary

Az utazás során induláskor igaz pár perc késés volt, de a késésről megfelelő tájékoztatást kaptunk! A levegőben mind az úticél déli, mind pedig hazafelé kiváló volt a kiszolgálàs, mind pedig a termékek is jók voltak! Hazafelé úton a pilóta nagyon kedves volt és minden érdekes eseményről tájékoztatta az utasokat! Valamint a le...
Tovább »

Gyoriz

Az utazás során induláskor igaz pár perc késés volt, de a késésről megfelelő tájékoztatást kaptunk! A levegőben mind az úticél déli, mind pedig hazafelé kiváló volt a kiszolgálàs, mind pedig a termékek is jók voltak! Hazafelé úton a pilóta nagyon kedves volt és minden érdekes eseményről tájékoztatta az utasokat! Valamint a le és felszállás során kiválóan vêgezte munkáját mivel észre sem lehetett venni a földtől való elszakadást illetve landolást! Profi volt!


Gyoriz


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!